Таг: брзина

На српските автопатишта ќе се вози 130 км/ч

  Во иднина на српските автопатишта ќе биде дозволена максимална брзина до 130 км/ч. Српската влада на  седница ја донела оваа одлука, заради изедначување  со ограничувањето...

Компјутерски научници бараат да се намали растот на Интернет мрежата

Интернетот започнавме да го гледаме како нешто што е секогаш достапно, има цел океан од информации кои не можеме ниту да почнеме да ги...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com