Таг: Буњаковец

Нова монтажна гаража зад трговскиот центар “Буњаковец”

Жителите на општина Центар бесплатно ќе ја користат новата монтажна катна гаража. Персоналот и купувачите во трговскиот центар пак, добија нов монтажен јавен паркинг....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com