Таг: вади песок

Охрид СОС: Механизацијата на советникот Усеини вади песок од Охридско Езеро!

,,На брегот на Охридското Езеро, механизацијата во сопственост на Нефи Усеини копа песок од литоралот (односно крајбрежјето) за потребите на бетонската база....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com