Таг: васка бајрамова

Во Софија е формирана неформална мрежа на балканските Омбудсмани

12 Народни правобранители од балканските земји се состанаа во Софија на покана на бугарскиот јавен бранител, Маја Манолова. За време на форумот беше воспоставена...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com