Таг: вдомен

Чачи од Македонија е вдомен и ужива во Канада (видео)

Ова е уште една неверојатна, но среќна приказна за бездомно куче, кое едвај преживуваше во Македонија поради повредата на рбетниот столб, а неодамна беше...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com