Таг: веибо

Продолжува кршењето на работничките права и нечовечкиот однос кон вработените во...

Од виртуелните инвестиции на Никола Груевски и ветените 5600 работни места во индустриската зона во Ранковце остана само изолирана празна ливада, два билборда до...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com