Таг: вергина

Мицевски: На јавна површина за која е надлежна Општина Крива Паланка...

Градоначалникот на Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, одговори на прозивките за отстранување на Сонцето од Кутлеш, поставена на плочникот пред општина Крива Паланка,...

Со фотографии од војска Димитриевски на сопартијците од СДСМ им...

Поттикнат од последните случувања и недоразбирања со своите сопартијци од СДСМ, како и од видео снимка од отстранувањето на ѕвездата од Вергина...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com