Таг: верувајте

Ценети мои сограѓани, верувајте во искреноста на Премиерот

Пишува: Хади Османи Знам дека на почеток, кога ќe читате дека еден Албанец го брани Премиерот, веднаш некој ќе има предрасуди. Имам разбирање. Но, пред...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com