Таг: висар ганиу

Градоначалникот на Чаир уверува дека реконструкцијата на Старата чаршија ќе биде...

Градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу, ветува транспарентност во целиот проект за реконструкција на Старата скопска чаршија. Тој преку...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com