Таг: владо тасевски

Поради нехигиена секој ден се регистрираат по неколку заболени од шуга

Голем дел од населението не одржува основна лична хигиена и живее во нехигиенски услови, алармираат лекари кои сѐ почесто се соочуваат со случаи на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com