Таг: владо јованосвки

Ѓорчев: Владо Јовановски е новиот Ристо Шишков и во слобода пак...

,,Владо Јовановски е новиот Ристо Шишков, новиот Ристо Шишков се вика Владо Јовановски. Зарем актер кој никого не нападнал, никого не раскрварил, треба да...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com