Таг: влатко атанасоски

Кадрите на ВМРО ДПМНЕ уште се на раководни функции во Владата...

Влатко Атанасоски, член на ВМРО ДПМНЕ, е се уште директор на  Агенцијата за пошти. Тој беше именуван на оваа функција пред неколку години во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com