Таг: водовод и канализација

Во рекордно време е саниран дефектот кој предизвика прекин на водоснабдувањето...

ЈП Водовод и канализација – Скопје ја известува јавноста дека дефектот на бул. Кочо Рацин, спроти Олимписки базен,...

Збеснати од пари и моќ, претходното раководство на ,,Водовод..“ газело по...

Старото раководство на градското јавно претпријатие „Водовод и канализација“ си замина и остави многу неодговорени прашања зад себе. Барокната зграда со бела фасада крие...

Кривична пријава за директорот со лажна диплома заради незаконски бркања од...

Синдикат на работниците од угостителството, туризмот, комунално-станбеното стопанство, занаетчиство и заштитни друштва (СУТКОЗ) најави дека ќе поднесе кривична пријава против актуелниот директор на ,,Водовод...

Александар Атанасов со лажна диплома станал директор на ЈП ,,Водовод...

Александар Атанасов, директорот на ЈП ,,Водовод и канализација“, нема добиено потврда од Министерството за образование и наука за валидна диплома за завршено високо образование...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com