Таг: водостој

Еко герила Преспа: Несфатлив е молкот на Министерство за животна средина...

Активистите на Еко герила Преспа се вчудовидени од однесувањето на ресорното министерство и на министерот во однос на намалувањето на водостојот на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com