Таг: вознемирувачки снимки

Вознемирувачки снимки од затрупаниот хотел со лавина во Италија

Спасувачките екипи стасаа во планинскиот предел каде се наоѓа хотелот Ригопиано во кој настрадаа повеќе гости по откорнувањето на лавина која го затрупа хотелот....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com