Таг: вонредна седница

На вонредна седница Владата ќе расправа за непочитувањето на епидемиолошките мерки...

Соопштение на Влада на РСМ Владата на Република Северна Македонија најостро го осудува организирањето на настанот во Струга поттикнат...

Вонредна седница на Влада за пристапување кон измена на Уставот на...

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 92-та вонредна седница со единствена точка на дневниот ред - Предлог за пристапување кон измена на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com