Таг: вооружен

Лукашенко со автоматска пушка се движи пред својата резиденција(видео)

Униформиран и со автоматска пушка во рака, вака белорускиот претседател, Александар Лукашенко, се симна од хеликоптерот и се упати кон својата резиденција...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com