Таг: вошингтон

Актерски награди за политички пораки

Emma Stone i Denzel Washington во  Los Angeles, ја добија главната награда на филмските и телевизиски актери (SAG). Оваа награда со години е главен...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com