Таг: во истанбул

Градоначалникот на општина Центар разменува искуства со збратимени градови во Истанбул

  Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, е во официјална посета на општина Бијоглу, Истанбул, во рамките на состанокот на градоначалниците на збратимените градови. Богдановиќ оствари...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com