Таг: во публика

Во Србија заборавија на короната, министерот Расим Љајиќ скокна во публика...

Два дена ја делат Србија од изборите кои треба да се одржат во недела. Предизборните активности и воопшто животот, се одвиваат во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com