Таг: врем

Со поместување на стрелките за еден час назад, започнува зимското сметање...

  Од ноќеска во 3 часот по полноќ, почнува зимското сметање на времето. Стрелките на часовникот ќе се поместат за еден час назад, што значи...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com