Таг: газење со високи потпетици

Нежно газење со високи потпетици

Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска   Моето детство го поминав во една скромна куќа во центарот на Скопје, а моите родители, двајцата шнајдери секогаш имаа премногу работа...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com