Таг: галичица

Одземена бесправно исечена дрвна маса од реонот на Галичица

Не запира атакот врз шумите. И покрај сите предупредувања и постојаното присуство на терен на Шумочуварската служба на ЈПНШ и Одделението за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com