Таг: гимназијалци

Нема место за гимназијалците македонци во Тетово

Заради нерешениот просторен проблем, гимназијалците од тетовската гимназија на македонски наставен јазик ќе продолжат да учат на градскиот плоштад и секој ден во претпладневните...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com