Таг: глутница кучиња

Белиот паун што го красеше дворот на храмот ,,св.Архангел и Михаил“...

Свештенството на православниот храм ,,св.Архангел и Михаил“ во скопска Автокоманда, соопшти тажна вест. ,,Белиот паун кој го красеше дворот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com