Таг: годишна

Ковертите пресудни за отфрлањето на 10 книги на ИЛИ-ИЛИ од Министерство...

Бројни се реакциите на незадоволство по објавувањето на резултатите за издавачка дејност на Министерството за Култура, но и на исте други одбиени...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com