Таг: голо брдо

Предлог-законот за национални малцинства во Албанија наскоро пред албанскиот Парламент

  Македонско друштво “Илинден“-Tирана го поздравува усвоенот предлог - закон за малцинства од страна на Влада на Албанија. Ова е чекор напред и правна рамка...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com