Таг: градиште

Се урива нелегално изграденото ѕитче во ,,Градиште“ што се наоѓа до...

,,Започнаа активностите за отстранување на нелегално изградениот ѕид во авто – кампот „Градиште“. Градежен, комунален инспектор и инспектор за...

Се гради ѕитче речиси во Охридско Езеро за кое е издадено...

Заштитен ѕид долж плажата во Градиште речиси во езерото, се гради иако веќе е издадено решение за забрана и за уривање.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com