Таг: градско собрание

И на специјалците им е смешно што треба да го чуваат...

Вооружени специјалци го бранеа Град Скопје и канцелариите на градоначалникот Коце Трајановски од мирољубивите протестирачи за правата на животните, кои дојдоа симболично да го...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com