Таг: гротескна Плтаформа

До пишувачите на гротескната Платформа

    Во овие празнични денови, повторно, како и во времето на крвавиот Велигден, Албанците политичари во Македонија не почестија со еден свој непромислен и дефинитивно...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com