Таг: данило коцевски

Почит за единствениот хроничар на Скопје-Данило Коцевски

По кратко боледување на 73 годишна возраст почина Данило Коцевски . Погребан е на градските гробишта „Бутел“ во присуство на потесното...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com