Таг: дани алвеш

Сестран играч, играл на сите позиции па дури и бранел !

Бразилецот Дани Алвеш од ПСЖ, е единствениот играч кој играл на сите позиции кај ПСЖ па дури и бранел, овој податок како...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com