Таг: Данчо Чеврески

Колегите се простуваат од Данчо Чеврески

,,Чевремојот професор,колега и другарпочивај во мир“-се прости Весна Петрушевска на социјалните мрежи од актерот Данчо Чеврески. На 69 години...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com