Таг: да гази

Граѓански активисти тврдат дека багеристот добил наредба да ги згази, но...

Неколку граѓански активисти на иницијативата ,,Не низ Водно“, тврдат дека багеристот добил наредба да продолжи да ја ,,освојува“ гасоводната траса на Водно и по...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com