Таг: да го ослободи кабинетот

СДСМ побара Вељановски да го ослободи кабинетот на претседателот на Собрание...

,,Избран е нов претседател на Собранието на законски и легитимен начин. Собраниското мнозинство има одговорност да ја формира новата реформска Влада. Тоа го очекува...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com