Таг: да живее пенкалото

Да живее Пенкалото

Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска   Денес е тежок ден. За нас, кои имаме непополнлива празнина во душата. Ама, обврските ве газат и не ве прашуваат колку ви...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com