Таг: деградиран кардиолог

Кардиологот Бакрачески прераспределен на работно место наменето за медицинска сестра

Поранешниот градоначалник на Охрид, Никола Бакрачески, откако се вратил на своето работно место  во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, добил решение кое по стручна квалификација...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com