Таг: дезинфекциски тунел

На градскиот пазар во Кавадарци е поставен тунел за дезинфекција

Од вчера сите што влегуваат и излегуваат од Градскиот зелен пазар во Кавадарци, мора да поминат низ дезинфекцискиот тунел поставен на единствениот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com