Таг: деканка

Деканката на Филозофски факултет во Ниш ги поддржа своите студенти и...

Наталија Јовановиќ, декана на Филозофски факултет во Ниш ги воодушеви своите студенти кога застана на чело на колоната која протестираше заради диктатурата на Вучиќ...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com