Таг: декември

Либерал-демократите во декември ќе бираат ново раководство

Централниот одбор на Либерално демократската партија, ја одржа својата 14 седница, на која членовите на Централниот одбор едногласно донесоа одлука за одржување на седмо...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com