Таг: деловен простор

Новиот директор во АД за станбен и деловен простор Џеват Исени...

Џеват Исени, претседател на Одборот на директори во Акционерското друштво за стопанисување со станбен и деловен простор  на Република Македонија, е вчудовиден, како што...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com