Таг: дете велес

Мајка од Велес тврди дека нејзиниот син бил физички малтретиран од...

  ,,Го раѓаш, го чуваш, го сакаш со цело битие и на крај наставникот во целодневна го удира му ја дупнува главата во ѕидот!“-напиша на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com