Таг: детска

По 44 години на Детска Клиника, медицинската сестра Весна Алексиевска заминува...

Одделенската сестра Весна Алексиевска, една од основачите на Интензивна нега и терапија на Детска Клиника, денеска заминува во заслужена пензија.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com