Таг: дефицит

Донесен Предлог Буџетот за 2017 година

Буџетот е со рекордно ниво на капитални инвестиции, повисоки за дури 20 отсто во споредба со оваа година Вкупните приходи се планира да бидат 187,6...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com