Таг: деца со посебни потреби

Ременски ги посети и им вети на родителите дека новата Влада...

,,Овие родители не смеат да кампуваат за да ги добијат правата на своите деца и да го свртат вниманието на државните институции и на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com