Таг: дејан трајковски

Штип, Скопје и Свети Николе најблиску до колективен имунитет од Ковид...

Според последните извештаи на општински ЦЈЗ од15.11.2020 година, Штип е најблиску до така наречен колективен имунитет од Ковид 19, а веднаш по...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com