Таг: дејвид гир

Новиот амбасадор на ЕУ Дејвид Гир пристигна во Скопје

,,Пристигнав во Скопје. Очекувам да ја запознам целата земја и нејзиниот народ, истовремено обезбедувајќи поддршка за нејзината интеграција во ЕУ“-напиша на Твитер...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com