Таг: дива сеча

Се пустошат шумите низ Македонија на секој можен начин

Крадци продолжуваат со безмилосното сечење на шумите и ограбување на националното богатство. Со приватни возила, камиони, коњи се сече и граба секаде...

Шар Планина сардисана од дрвокрадци и криминалци

Планинари, вљубеници во природните убавини, посебно во Шар Планина, алармираат Владата да преземе нешто за заштита на шумското богатство, кое е сардисано од дрвокрадци...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com