Таг: диви депонија

Падините на Гази Баба затрупани од стари душеци, WC школки, градежен...

Општина Гази Баба неколкупати досега ја чисти Железара, парк шумата и целата околина од диви депонии, но повторно и повторно таму преку...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com