Таг: диви

Се воспоставува Центар за згрижување на повредени и запленети диви животни

Министерството за животна средина и просторно планирање започна со реализација на активност за „Изработка на студија за изводливост за воспоставување на центар...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com